Referenciák

Referenciáink

Büszkén emlékszünk vissza minden megbízásra.

Megbízóink elsősorban önkormányzatok, emellett egyre több megkeresést kapunk irodák és vállalati telephelyek kialakítására és gondozására. Hosszú távú, szakmai alapokon nyugvó, korrekt partnerkapcsolatokat építünk megrendelőinkkel.

Hiszünk a megbízható, kölcsönös együttműködésre épülő szakmai kapcsolatokban. Projektjeink során, éveken át dolgozunk megbízóinkkal közösen azon, hogy városaink, zöldfelületeink megújulhassanak.

További referenciák

Nemzeti Múzeum kertje

A park felújítása több szempontból is kihívásnak bizonyult, jelentőségteljes történelmi múltja és kulturális vonatkozása miatt. A munkálatok befejezését követően, a park ismét a hozzá méltó módon virágba borult.

Közterület fenntartási eredményeink a XIII. kerület Gyöngyösi sétányon

A Gyöngyösi sétány kiemelt közlekedési csomópont közelében található, így a 2016-os megújulását követően sem feledkezünk meg az 1054 m² területen keletkező rendszeres közterület fenntartási feladatokról.

Zöldsétány kialakítása a XIII. kerületi Csanády utcában

Klímabarát és élhető környezet kialakítására törekedve építettünk zöldsétányt a XIII. kerületi Csanády utcában.

Vizafogó park környékének felújítása

A Vizafogó park szomszédságában megtalálható udvaros házak környezetének felújításával foglalkoztunk 2022 nyarán.

Debreceni park – teljeskörű parkfelújítás

Nagyszabású parkfelújítási munkálatokat végeztünk a XIII. kerületben 2022 április és augusztus között.

Vizafogó projekt – a XIII. kerületi park teljes átépítése

2021-es évünk legnagyobb projektje a XIII. kerületi Vizafogó park teljes átépítése, kivitelezőként.

Kertépítés a kistarcsai ipari területen

Teljeskörű kert és tetőkert tervezést és beépítést végeztünk a Ferenczi Épületgépészeti Kft. Logisztikai Központjának területén.

XIV. kerületi Pillangó park parkfenntartási munkálatai

A közel 70 000 m2-en fekvő terület teljes körű parkfenntartási feladatait mi végezzük el önkormányzati megrendelésre.

Kassák lakótelep – komplex megújítási projekt

Az építési munka során egyes területek meglévő funkcióit az igényeknek megfelelően átalakítottuk, a jól működő területeket pedig felújítottuk.

Gyöngyösi sétány – Teljes, átfogó felújítás

A Gyöngyösi lakótelep közepén elhelyezkedő sétány 2016-os évben teljes felújításra került. A régi térkőburkolatot újra cseréltük, új növényágyások kerültek kialakításra és a gyepfelületek is teljesen megújultak.

Pillangó Park – Hat hektáros terület komplex rehabilitációja

Ezer négyzetméteren biodiverz felület került kialakításra, a meglévő, kiöregedett fák pótlását előkészítve több száz fa lett ültetve, 20 ezer növény elültetésével és annak fenntartásával, automata öntözőrendszerrel gazdagodott a park.

Csertő park – Klasszikus lakótelepi környezet rendezése, rehabilitációja

A meglévő, idejétmúlt parkelemek elbontása, és a modern arculat kialakítása teljesen megújította a lakókörnyezetet.

Országbíró sétány lakótelep környezetének komplex felújítása – A lakótelep elemeinek, udvarainak folyamatosan történő megújítása

A felújítás során a lakótelepi épület tömbökkel körülhatárolt egyes elemek, udvarok más – más funkciót kaptak.

Népfürdő utcai udvarok felújítása – Játszóterek, nívós parkok kialakítása a korábbi leromlott környezet felújításával

Az elhanyagolt lakótelepi környezet már a múlté. Minden egyes udvar más-más funkciót kapott, a minél szélesebb körű igények kielégítésére.

Budapest, XIII. kerület, József Attila tér – A tér komplex felújítása, modernizálása, biodiverz növényesítése

A központba érkezők sok esetben igénybe vették pihenésre, várakozásra is a teret. Ennek a funkciónak a fenntartása, erősítése, a zöldfelületi minőség növelése miatt is fontos szerepet töltött be a felújítás.

Bessenyei – Tutaj utcák által határolt parkok – Játszótér és fitnesspark kialakítása az összes korosztály számára

A területet a használók aktuális igényeihez alkalmazkodó kialakítás, a felértékelődését elősegítő felújítás, elsősorban új burkolatok építése volt a cél, a valós használatnak megfelelően.

Várkert Bazár – Neoreneszánsz kert és Öntőház udvar visszaállítása

A tervezés során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a nagy történelmi múlttal rendelkező kertet az eredeti állapotába állítsák vissza.

Dagály Sétány – Komplex kialakítás

A 2017-es Vizes Világbajnokságra elkészült sétány hatalmas méreteivel jelentős beruházásnak számított budapesti viszonylatban is. Méltó eseménynek méltó sétányt alkottunk, amely a továbbiakban Budapest lakóit szolgálja!

Rákos-patak környezete – Park kialakítás, környezetrendezés

Aszfaltos kerékpárút építése, térköves sétány kialakítása, gumiburkolatos futópályák létrehozása. Mindezek mellett komplett közvilágítás kiépítése, kutyafuttató, játszótér és fitnesz területek kialakítása, utóbbi kettő gumiburkolattal ellátva.

Balance Hall Irodaház – Komplett zöldfelületi kialakítás

Újonnan épített irodaház komplett zöldfelületi kialakítása. Intenzív tetőkertek építése, környezet parkosítása, melyek mind hozzájárulnak a produktív munkavégzéshez.

Faludi játszótér – Játszótér, sporteszközök, kutyafuttató és teljeskörű park kialakítás

Játszótér felújítása, tömbházakkal körülvett aszfaltburkolatos felhagyott terület átépítése, élhető, pihenést kínáló parkká, padok és hulladékgyűjtők kihelyezése, fák és cserjék ültetése.

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakértő kollégáinkat építési és fenntartási munkákra vonatkozó kérdéseivel és árajánlatkérésével, vagy a gondozott területekhez kapcsolódó észrevételeivel.