Budapest, XIII. kerület, József Attila tér – A tér komplex felújítása, modernizálása, biodiverz növényesítése

Budapest XIII. kerület, József Attila tér

Az Angyalföldi József Attila Művelődési központ környezetének megújítása

A József Attila tér a Vőlegény utca és a Násznagy utca között található, oldalról lakóépületek határolják, a Násznagy utcai oldalán szemközt helyezkedik el az Angyalföldi József Attila Művelődési központ, amelynek terei rendszeresen szabadidős és kulturális rendezvénynek adnak helyet.

A központba érkezők sok esetben igénybe vették pihenésre, várakozásra is a teret. Ennek a funkciónak a fenntartása, erősítése, a zöldfelületi minőség növelése miatt is fontos szerepet töltött be a felújítás.

Jól kihasználható terek a közösség számára

Funkcionalitás

Négy évszakban díszítő növények

Átgondolt kialakítás

Lélegzővé tesszük a városokat

Egészség

Könnyű kezelhetőség, környezetbarát kialakítás

Fenntarthatóság

Kitűzött cél volt a tér modernizálása, biodiverz növényesítése, gyepfelületeinek megújítása, automata öntözőrendszer telepítése, amely működtetésére talajvízkút szolgál, valamint a meglévő vízjáték átépítése, ezáltal a terület arculatának felfrissítése, magasabb közterületi minőség megteremtése, és a tér használati értékének növelése.

Kapcsolódó szolgáltatások

Közterület fenntartás

Vizes rendszerek telepítése

Növénygondozás

Logo

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakértő kollégáinkat építési és fenntartási munkákra vonatkozó kérdéseivel és árajánlat kérésével, vagy a gondozott területekhez kapcsolódó észrevételeivel.