Partnereink

Szakértelem és odafigyelés a tervezéstől a felújításig

Nagyra értékeljük hosszú távú és megbízható partnereinket

Megbízható, stabil partnereink támogatják cégünket abban, hogy területünkön a legkiválóbb megoldásokat szállíthassuk megbízóink számára. Akár szakemberek biztosításával, akár egyedi termékek, szolgáltatások nyújtásával segítik munkánkat, minden esetben számíthatunk a kimagasló színvonalú megvalósításra.

Bizalom, együttgondolkodás, kiváló szakemberek és nívós termékek – partnereink tudásuk legjavát nyújtják minden együttműködésünk során.

Projektjeink során mindig a tökéletességre törekszünk, akár építési munkák alapanyag beszerzéséről van szó, akár parkfenntartó feladataink igényelnek külső támogatást. Maximalizmusunkban remek társakra leltünk szakmai partnereinkben, akik ugyanolyan lelkesedéssel és elhivatottsággal végzik munkájukat, mint saját kollégáink

DeerGarden Kft.

A DeerGarden Kft. cégünkhöz hasonlóan parkok, kertek kialakításával és fenntartásával foglalkozik, kiváló szakmai csapattal és magas színvonalú, folyamatosan karbantartott eszközökkel. Jelenleg a XIII. kerületi komplex megbízások általános kertészeti, faápolási és szakipari feladataiban segítik munkánkat.

Terraway Magyarország Kft.

A TerraWay® burkolat műgyanta és kavics vagy kőzúzalék keveréke, amelyet speciálisan járdák és kis forgalmú utak járófelületének fejlesztettek ki. A víz számára teljesen átjárható, így a növényzet gyökérzete vízhez és levegőhöz jut. Korszerű és professzionális megoldás minden zöldterületre.

Exe Lounge Kft.

Magyar fejlesztésű informatikai alkalmazás, mely a közterületi üzemeltetés valósidejű és maximálisan nyomon követhető, részletes helyszíni dokumentációjának létrehozását támogatja. A karbantartást, üzemeltetést végző kollégák számára egyszerűen kezelhető, gyors mobil megoldást biztosít.

Három kertőr Kft.

Kültéri fitness eszközeik a legmegbízhatóbb minőséget képviselik. Az edzőgépek minden korosztály számára biztosítják a sokoldalú sportolási lehetőséget, izomfejlesztő, kardio és erőnlétfejlesztő gyakorlatok kombinálásával. Parkjaink ezekkel az eszközökkel az egészségmegőrzés helyszíneivé válnak.

Ipari Expo

Kommunikációs partnerünk a magyar ipari gyártók és mérnöki szektor piacszemléje, az IpariExpo.hu.

Logo

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakértő kollégáinkat építési és fenntartási munkákra vonatkozó kérdéseivel és árajánlat kérésével, vagy a gondozott területekhez kapcsolódó észrevételeivel.