Vizafogó park környékének felújítása

Vizafogó park környéki házak

Budapest, XIII. kerület

A Vizafogó projekt folytatásaként a XIII. kerület megbízott a park környékén elhelyezkedő társasházak udvarainak, előkertjeinek és parkolóinak felújításával. A munka keretein belül burkolatcserét végeztünk, térkövet, öntött gumiburkolatot, stabilizált burkolatot, terraway műgyantás burkolatot és terméskő burkolatot raktunk le, összesen több mint 4.000 m²-en, közel 3.000 folyóméter szegélyezéssel.

Feladatok

Park zöldítés és felújítás

Utcabútor

108 darab

A környék zöldítése érdekében 630 m³ termőföldet és közel 20.000 cserjét, évelőt és egyéb talajtakaró növényzetet helyeztünk el. Közel 3.000 m²-t gyepesítettünk be és 49 darab fát is elültettünk. Az ágyásokat közel 4.000 m² területen fenyőkéreg mulccsal fedtük be.Udvarokban megtalálható játszótereket és utcabútorokat is felújítottuk, illetve kicseréltük. Összesen 36 db játszótéri eszköz, 6 db fitnesz és sporteszköz, 49 db pad és szék, valamint 17 db kuka került kihelyezésre.

Játszótér építés

Parképítés

Növénygondozás

Logo

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakértő kollégáinkat építési és fenntartási munkákra vonatkozó kérdéseivel és árajánlat kérésével, vagy a gondozott területekhez kapcsolódó észrevételeivel.