Közterület fenntartás

Rendezettség a nagyváros forgatagában

A modern városok folyamatos nyüzsgése - összes izgalma és lendületessége mellett - számtalan nyomot hagy a közterületeken. Mindennapi feladatunk rendezetté, tisztává és élhetővé tenni a legforgalmasabb utcákat, tereket is.

Egy város arcképét nem csak az épületek határozzák meg. A tiszta és gondozott közterek, a dús növényzetű zöldsávok, a lámpaoszlopokat díszítő virágerdő a legszürkébb betondzsungelt is szerethetővé varázsolja.

Élhető, otthonos városok

A ránk bízott városrészeket gondos odafigyeléssel kezeljük, és évről évre arra törekszünk, hogy egyre szebbé és korszerűbbé váljanak. A közterületek a siető embertömegek mellett teret adnak az andalgó turistáknak, az iskola után együtt játszó gyerekeknek és a környéken sétáló, vagy sportoló lakóknak egyaránt. A minőségi élet része az is, hogy szép és rendezett, harmonikus, zöldfelületekben gazdag környezet adjon hátteret mindennapjaiknak.

Sokszínűség a szürkeségben

Minden köztér egyedivé és színessé tehető, néhány jól átgondolt változtatással. Azonban ezek fenntartása összehangolt csapatmunkát és komoly infrastruktúrát igényel. Számtalan, egymástól nagyon különböző szakterület szoros kapcsolódása működteti láthatatlanul a városokat. Cégünknél a takarítási- és karbantartási feladatok mellett a közterület fenntartás során is magas prioritást kapnak az élő, zöld területek és színpompás virágültetvények.

Közterület fenntartás előnyei

Tisztaság és karbantartott eszközök

Rendezettség

Harmonikus, rendezett városkép

Esztétikum

Jól kihasználható terek a közösség számára

Funkcionalitás

Összehangolt szaktudások harmóniája

Komplexitás

Kompetenciák

Kertészeti munkák

Kertészeti munkák

Szeretettel, szakértelemmel, odafigyelve ápoljuk a ránk bízott zöldfelületek növényeit. Az évelők gondozása mellett külön odafigyeléssel választjuk ki a környezetbe illeszkedő egy- és kétnyári dísznövényeket.

Ápolt pázsit

Ápolt pázsit

A zöldterület fenntartás alapja, a gondozott pázsit kialakítása a megfelelő öntözőrendszer kiépítésével és a tápanyagban gazdag talajjal kezdődik. Csak ezután következnek a szakszerű, folyamatos nyírási- és kondicionálási feladatok.

Faápolás

Faápolás

Célja a fák egészségének megőrzése, természetes növekedési formájuk elősegítése, és a kártevők, sérülések hatékony kezelése. A metszési, gallyazási munkálatoktól a sebkezelésen át a tápanyag- és vízpótlásig odafigyeléssel gondoskodunk fáinkról.

Parki eszközök

Parki eszközök

A különféle berendezések, padok, szeméttárolók, fitness eszközök és játszótéri játékok folyamatos műszaki és esztétikai karbantartásával, tisztításával biztosítjuk a parkok, közterületek kényelmes és biztonságos használatát a városlakó közösségek számára.

Utak, sétányok

Utak, sétányok

A kézi takarítás és szemétszedés mellett professzionális berendezéseinkkel tartjuk tisztán a szilárdburkolatú utakat, sétányokat. A kavicsos felületek makulátlan állapotáról rendszeres gyommentesítéssel gondoskodunk.

Takarítás

Takarítás

Nem csak a közutak, közterületi eszközök és bútorok alapos tisztítása, de a zöldfelületeken elszórt szennyeződések összegyűjtése is rendszeres feladataink közé tartozik. Emellett gondoskodunk a szemét- és kutyapiszok tárolók ürítéséről is.

Vizes rendszerek

Vizes rendszerek

A rendszeres műszaki karbantartás nélkülözhetetlen a szökőkutak, párakapuk, ivókutak és egyéb vizes rendszerek esetén. A folyamatos ellenőrzés és üzemeltetés mellett kiemelten lényeges ezeknek az eszközöknek a tisztítása, higiénikus működtetése.

Köztisztasági teendők

Köztisztasági teendők

A klasszikus takarítási és hulladékkezelési feladatokon túl, a köztisztasághoz tartozik a felületek fertőtlenítése, a téli síkosságmentesítés, az esetleges törmelékek, sérült közterületi elemek bontásából származó hulladékok elszállítása is.

Egyedi megoldások

Egyedi megoldások

Egyedi igények alapján, megbízóinkkal szorosan együttműködve dolgozunk ki speciális helyszínek és kérések esetén is hatékony megoldásokat. Nem ismerünk lehetetlent, ha park- és kert-, illetve közterület fenntartás a feladat!

Közterület fenntartás szakmai szemmel

Szintén egy olyan feladatkör, amelyhez kiemelten fontos a különféle szakterületek komplex együttműködése és a hibátlan infrastruktúra. Mérnökeink minden esetben megkeresik a leghatékonyabb és fenntarthatóbb megoldásokat a különféle típusú közterületek gördülékeny és professzionális működtetéséhez, szakembereink pedig garantálják a folyamatos, hibátlan munkavégzést, és a szépen gondozott közterületeket.

Kapcsolódó referenciáink

Zöldsétány kialakítása a XIII. kerületi Csanády utcában

Várkert Bazár – Neoreneszánsz kert és Öntőház udvar visszaállítása

Gyöngyösi sétány – Teljes, átfogó felújítás

Dagály Sétány – Komplex kialakítás

Budapest, XIII. kerület, József Attila tér – A tér komplex felújítása, modernizálása, biodiverz növényesítése

Hírek

Logo

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakértő kollégáinkat építési és fenntartási munkákra vonatkozó kérdéseivel és árajánlat kérésével, vagy a gondozott területekhez kapcsolódó észrevételeivel.