Országbíró sétány lakótelep környezetének komplex felújítása – A lakótelep elemeinek, udvarainak folyamatosan történő megújítása

Országbíró sétány lakótelep környezetének komplex felújítása

A lakótelep elemeinek, udvarainak folyamatosan történő megújítása

A központi sétány teljes egészében új díszburkolatot kapott, melynek anyaga térkő. Végig új közvilágítási kandeláberekkel, melyek a sétány használhatóságát és biztonságát jelentősen növelik.

A lakótelepi épület tömbökkel körülhatárolt egyes elemek, udvarok más – más funkciót kaptak.

Jól kihasználható terek a közösség számára

Funkcionalitás

Egészséges és felhőtlen szórakozás

Biztonság

Speciális igények esetére is

Prémium játékok

Könnyű kezelhetőség, környezetbarát kialakítás

Fenntarthatóság

Nagyjátszótér építése

Parkos kialakítású játszótér, árnyékot adó fákkal. A nagyobb játszóeszközök alatt gumiburkolat borítással ellátva. Körforgó, hinták és rugós játékok kihelyezése, kerítéssel körbevéve.

Sportpark (labdapályák) kialakítása

A MOL benzinkút és a Honvéd Kórház között elhelyezkedő parkrész látványos felújítása, sportpályák kialakítása. A látványos növénykiültetéssel megspékelt támfalra helyezett „országbíró lakótelep” felirattal ellátott park.

Fitnesz park kiépítése

A terület északi részén kerítéssel körbevett park, melyben fitnesz gépek és padok kerültek kihelyezésre az aktív kikapcsolódásra és sportolásra vágyók részére.

Kapcsolódó szolgáltatások

Parképítés

Játszótér építés

Logo

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakértő kollégáinkat építési és fenntartási munkákra vonatkozó kérdéseivel és árajánlat kérésével, vagy a gondozott területekhez kapcsolódó észrevételeivel.