Zöldterület kezelés

Átfogó zöldterület kezelés modern eszközökkel

A folyamatosan felmerülő zöldterület kezeléssel kapcsolatos feladatok elvégzéséhez nélkülözhetetlenek a jól megszervezett munkafolyamatok. A Parkfenntartónál a zöldterület karbantartási feladatainkat költséghatékony módon végezzük, melyről a QTA térinformatikai rendszer segítségével egy online, átlátható és részletes teljesítés igazolást adunk megrendelőinknek.

Nagy figyelmet szentelünk a fejlődésre, mind vállalati és infrastrukturális szinten. Képzett mérnökökkel és prémium kategóriás eszközökkel dolgozunk. Célunk, hogy zöldterület kezelési munkánkkal a városi környezetet zöldebbé és kellemesebbé tegyük, ezért gépeink kiválasztásánál törekszünk a zajszennyezés csökkentésére, a környezetvédelmi szempontok figyelembevételére.

Beruházásaink során a hatékony, modern technológiájú, ugyanakkor fenntartható energiaforrással működő eszközöket részesítjük előnyben, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomunkat.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk önkormányzati és lakossági megrendelések teljesítésében is. A támogatások elszámolásához transzparens riportot biztosítunk.

Zöldterület kezelési szolgáltatásunk ismérvei

Fenntarthatóság

Környezetkímélő megoldások és eszközök.

Költséghatékonyság

Gazdaságosan üzemeltetés.

Átláthatóság

Transzparens elszámolás a QTA rendszerben.

Jól szervezettség

Optimalizált munkafolyamatok.

Zöldterület fenntartási szolgáltatásunk feladatkörei

Biztosítjuk a zöldterületek évszakonként változó igényeinek megfelelő hatékony és gyors gondozását. Szolgáltatásaink kiterjednek

  • a gallyazásra, ifjításra, koronaformálásra és öntözésre,
  • évelő növények rendszeres karbantartására,
  • egyéves növények ültetésére és locsolására,
  • viharok által okozott károk azonnali kezelésére.

Kompetenciák

Növénygondozás

Növénygondozás

Nagy szakértelemmel vállaljuk évelő ágyások és egynyári növények időszakos és rendszeres gondozását bármely évszakban. Munkánk kiterjed az ültetésre, a locsolásra, gyommentesítésre és elszáradt növényrészek eltávolítására is.

Pázsitgondozás

Pázsitgondozás

Modern gépekkel gondozzuk a pázsitot, hogy az az év minden napján tökéletes állapotban legyen. A rendszeres fűnyírástól kezdve, a gyepszellőztetésen át, egészen az öntözésig minden szükséges munkát ellátunk a zöldterület karbantartás körében.

Faápolás

Faápolás

A zöldterület fenntartás rész a faápolás, melynek célja a fák egészségének megőrzése, természetes növekedési formájuk elősegítése, és a kártevők, sérülések hatékony kezelése. A metszési, gallyazási munkálatoktól a sebkezelésen át a tápanyag- és vízpótlásig odafigyeléssel gondoskodunk fáinkról.

Galéria

Kapcsolódó referenciáink

Rákos-patak környezete – Park kialakítás, környezetrendezés

Rákos-patak környezete – Park kialakítás, környezetrendezés

Aszfaltos kerékpárút építése, térköves sétány kialakítása, gumiburkolatos futópályák létrehozása. Mindezek mellett komplett közvilágítás kiépítése, kutyafuttató, játszótér és fitnesz területek kialakítása, utóbbi kettő gumiburkolattal ellátva.

Dagály Sétány – Komplex kialakítás

Dagály Sétány – Komplex kialakítás

A 2017-es Vizes Világbajnokságra elkészült sétány hatalmas méreteivel jelentős beruházásnak számított budapesti viszonylatban is. Méltó eseménynek méltó sétányt alkottunk, amely a továbbiakban Budapest lakóit szolgálja!

Pillangó Park – Hat hektáros terület komplex rehabilitációja

Pillangó Park – Hat hektáros terület komplex rehabilitációja

Ezer négyzetméteren biodiverz felület került kialakításra, a meglévő, kiöregedett fák pótlását előkészítve több száz fa lett ültetve, 20 ezer növény elültetésével és annak fenntartásával, automata öntözőrendszerrel gazdagodott a park.

Gyöngyösi sétány – Teljes, átfogó felújítás

Gyöngyösi sétány – Teljes, átfogó felújítás

A Gyöngyösi lakótelep közepén elhelyezkedő sétány 2016-os évben teljes felújításra került. A régi térkőburkolatot újra cseréltük, új növényágyások kerültek kialakításra és a gyepfelületek is teljesen megújultak.

Vizafogó projekt – a XIII. kerületi park teljes átépítése

Vizafogó projekt – a XIII. kerületi park teljes átépítése

2021-es évünk legnagyobb projektje a XIII. kerületi Vizafogó park teljes átépítése, kivitelezőként.

Vizafogó park környékének felújítása

Vizafogó park környékének felújítása

A Vizafogó park szomszédságában megtalálható udvaros házak környezetének felújításával foglalkoztunk 2022 nyarán.

Debreceni park – teljeskörű parkfelújítás

Debreceni park – teljeskörű parkfelújítás

Nagyszabású parkfelújítási munkálatokat végeztünk a XIII. kerületben 2022 április és augusztus között.

Hírek

Célegyenesben a Vizafogó-projekt

Célegyenesben a Vizafogó-projekt

Hamarosan befejeződnek az Árpád híd közelében épülő Vizafogó park munkálatai. A nagyszabású beruházás kivitelezését a Parkfenntartó Kft. teljes körűen végzi a XIII. kerületi önkormányzat megbízásából. A parképítési feladatok ellátásában a DeerGarden Kft. alvállalkozóként működik közre. Számunkra...

Elindult a Vizafogó park kivitelezése

Elindult a Vizafogó park kivitelezése

Újabb presztízs beruházás kivitelezésében kapott szerepet a Parkfenntartó a Vizafogó park építésével. A XIII. kerületi füves terület, melyet az Árpád híd, az Esztergomi út és Párkány utca zárnak közre, korábban teljesen kihasználatlan volt. Az önkormányzat...

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakértő kollégáinkat építési és fenntartási munkákra vonatkozó kérdéseivel és árajánlatkérésével, vagy a gondozott területekhez kapcsolódó észrevételeivel.