Bessenyei – Tutaj utcák által határolt parkok – Játszótér és fitnesspark kialakítása az összes korosztály számára

Bessenyei –Tutaj utcák által határolt parkok

Budapest XIII. kerület

A Bessenyei-Tutaj utcák által határolt parkok (jelenleg játszótér és fitnesz park) 2016-ban áttervezésre került, majd ezt követően megindult a kivitelezés. A játszótér és fitnesz eszközök alá ütéscsillapító burkolatként gyöngykavics terítése került, azonban tervezve volt a későbbiekben ennek a cseréje korszerű öntött gumi illetve szőnyeg burkolatra. A burkolatban álló 3 db fa köré vízáteresztő terraway burkolat került, amelyet 3 cm vastag, beton gerendába fogott, tűzi horganyzott fém szegély választ el a gumi burkolattól.

A területet a használók aktuális igényeihez alkalmazkodó kialakítás, a felértékelődését elősegítő felújítás, elsősorban új burkolatok építése volt a cél, a valós használatnak megfelelően.

Parkfenntartó játszótér építés bessenyei

Jól kihasználható terek a közösség számára

Funkcionalitás

Egészséges és felhőtlen szórakozás

Biztonság

A leglátványosabb változást a gyöngykavics burkolat cseréje adja új, korszerű, színes és dekoratív öntött gumiburkolatra, az új fitnesz gépekkel. Minden korosztály számára kikapcsolódást, sportolási lehetőséget biztosít az újonnan kialakult környezet.

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakértő kollégáinkat építési és fenntartási munkákra vonatkozó kérdéseivel és árajánlatkérésével, vagy a gondozott területekhez kapcsolódó észrevételeivel.