Szolgáltatások

Komplex megoldások az élhető zöldfelületekért

A modern városkép nélkülözhetetlen elemei az átgondoltan kialakított és maximális odafigyeléssel gondozott, nívós közterületek, parkok és zöldfelületek. Társaságunk, a Parkfenntartó Kft. a tervezés első lépéseitől az építési munkákon át a területek fenntartásáig, hosszú távon nyújt teljes körű szolgáltatást önkormányzatok, és vállalati megrendelők számára. Szakértő csapatunk tagjai megbízóinkkal együtt gondolkodva, szoros, partneri együttműködésben dolgoznak azon, hogy funkcionális, színvonalas és harmonikus zöld tereket hozzanak létre a városi és irodai közösségek részére.

Célunk az, hogy az általunk kezelt életterek a nyugalom és feltöltődés helyszínei legyenek a környéken élő, és dolgozó emberek számára.

Építési szolgáltatások

Minden építési feladat a gondos tervezéssel kezdődik, amely során a környező városképbe illesztve kialakítjuk az adott tér különböző elemeit, a funkcionalitás, esztétika és fenntarthatóság maximális figyelembevételével. A terv megvalósítása, a zöldfelületek kialakítása több építési szakterület összehangolt és szervezett munkavégzésével zajlik. Sikeres kivitelezéseink alapja a csapatunkra jellemző, magas színvonalú mérnöki szaktudás, és a szakszerű, minőségi kivitelezői munka. Folyamatosan fejlesztett és karbantartott gép- és eszközparkunk minden igényt kiszolgál. Az új életterek kialakítása mellett megbízásaink jelentős részét a komplex felújítási munkák adják, amelyek alapfeltétele szintén az alapos tervezés, és a professzionális építői szakértelem.

Parképítés

Városaink üde, zöld színfoltjai, a kikapcsolódás, pihenés és feltöltődés helyszínei a parkok. Ahhoz, hogy megfelelően betöltsék funkciójukat, nélkülözhetetlen az átgondolt tervezés és a szakszerű kivitelezés.

Játszótér építés

A játszóterek építése komoly felelősség. A jól kihasználható, egyszerű, de mégis sokféle készséget fejlesztő, minőségi játékok tervezése során fő szempontunk a szórakoztatás mellett a maximális biztonság.

Kertépítés

Egész évben és időszakosan díszítő növények tökéletes harmóniája, megfelelő társításokban ültetve, szakszerűen az adott terület adottságaihoz igazítva. A kert tölti meg élettel a teret.

Vizes rendszerek telepítése

Öntözőrendszerek, párásítók, szökőkutak. Vizes rendszereinket mindig az adott terület egyedi igényeinek megfelelően tervezzük meg, az építés során a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva.

Fenntartási szolgáltatások

Tevékenységünk fő területe a parkok, zöldterületek, közterületek fenntartása és gondozása. A tervezés és a professzionális kivitelezés csak az első lépés. Az élő és folyamatosan igénybevett terek gondos, szakértő karbantartása a kulcs ahhoz, hogy folyamatosan esztétikus, ápolt, biztonságos és tiszta városkép fogadja az ott élőket, és a látogatókat egyaránt. A közösségi területek állapotai tükrözik és meghatározzák az adott városrész arculatát és hangulatát, így munkánk eredménye és az általunk gondozott környezet szépsége nem csak minket, hanem az adott városrész, vagy környék lakóit is büszkeséggel tölti el.

Parkfenntartás, zöldterület kezelés

A zöldterületek kezelése és a parkfenntartási feladatok nem csak a pázsit és a növények ápolásából állnak: az ott található térelemek karbantartása mellett a beépített műszaki létesítmények üzemeltetése is hozzátartozik munkánkhoz.

Közterület fenntartás

A közterület fenntartás láthatatlan, de annál fontosabb feladat: városképeinket alapvetően határozzák meg a tiszta, jól kezelt, rendezett utcák és terek. Közterület fenntartóként odafigyeléssel gondozzuk a ránk bízott területeket.

Játszótér fenntartás

Gyermekeink egészsége elsődleges szempont minden kivitelezési és karbantartási feladatunk során, így a játszótér fenntartás kiemelt prioritást kap a munkálatok tervezésekor. Maximálisan figyelünk a biztonságra.

Növénygondozás

Szakértelem, odafigyelés, az élővilág ismerete és szeretete: ezek a tulajdonságok teszik munkatársainkat tökéletesen alkalmassá az általunk kezelt területek növényeinek telepítésére és gondos ápolására.

Logo

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakértő kollégáinkat építési és fenntartási munkákra vonatkozó kérdéseivel és árajánlat kérésével, vagy a gondozott területekhez kapcsolódó észrevételeivel.