Parkgondozás és parkfenntartás

Teljes körű parkgondozás és parkfenntartás

Több mint 25 éves tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogyan valósítsuk meg a tökéletes parkgondozást és parkfenntartást. Mérnökökből és szakképzett kollégákból álló csapatunk hatékonyan képes megtervezni és végrehajtani a parkgondozással kapcsolatos teendőket a kertészeti munkáktól kezdve a köztisztasági feladatokon át egészen a parki eszközök karbantartásáig.

Saját fejlesztésű QTA térinformatikai rendszerünk alapján valós idejű adatokkal dolgozunk és a teljesítésekről transzparens elszámolást biztosítunk.

Parkfenntartási feladataink során minőségi eszközparkkal dolgozunk, munkafolyamatainkat pedig költséghatékony módon, optimalizáltan szervezzük. Tapasztalattal rendelkezünk önkormányzati projektek és lakossági megrendelések teljesítésében is.

Eszközeink megválasztásánál ügyelünk a fenntarthatóságra, a korszerű technológiai megoldások alkalmazására. Megrendelőink elégedettsége érdekében folyamatosan fejlesztjük magunkat vállalati és infrastrukturálisan szinten.

A parkfenntartás szolgáltatásunk Budapest területén, valamint az agglomerációs térségben is igényelhető.

Játszótér építés szolgáltatásunk előnyei

Szakértelem

Sokéves gyakorlati és szakmai tudás

Transzparencia

Átlátható munkafolyamatok és elszámolás

Minőség

Nívós és karbantartott eszközök

Fenntarthatóság

Környezetbarát módszerek és géppark

Kompetenciák

Kertészeti munkák

Kertészeti munkák

Szeretettel, szakértelemmel, odafigyelve ápoljuk a ránk bízott zöldterületek növényeit. Az évelők gondozása mellett külön odafigyeléssel választjuk ki a környezetbe illeszkedő egy- és kétnyári dísznövényeket.

Pázsitgondozás

Pázsitgondozás

A parkfenntartás alapja a gondozott pázsit kialakítása, ami a megfelelő öntözőrendszer kiépítésével és a tápanyagban gazdag talajjal kezdődik. Csak ezután következnek a szakszerű, folyamatos nyírási- és kondicionálási feladatok.

Faápolás

Faápolás

Célja a fák egészségének megőrzése, természetes növekedési formájuk elősegítése és a kártevők, sérülések hatékony kezelése. A metszési, gallyazási munkálatoktól a sebkezelésen át a tápanyag- és vízpótlásig odafigyeléssel gondoskodunk a fákról.

Parki eszközök karbantartása

Parki eszközök karbantartása

A különféle berendezések, padok, szeméttárolók, fitness eszközök folyamatos műszaki és esztétikai karbantartásával, tisztításával biztosítjuk a parkok kényelmes és biztonságos használatát a városlakó közösségek számára.

Utak, sétányok

Utak, sétányok

A kézi takarítás és szemétszedés mellett professzionális berendezéseinkkel tartjuk tisztán a szilárdburkolatú sétányokat. A kavicsos felületek makulátlan állapotáról rendszeres gyommentesítéssel gondoskodunk.

Takarítás

Takarítás

Nem csak a sétányok, parki eszközök és bútorok alapos tisztítása, de a parkok területén elszórt szennyeződések összegyűjtése is rendszeres parkfenntartási feladataink közé tartozik. Emellett gondoskodunk a szemét- és kutyapiszok tárolók ürítéséről is.

Vizes rendszerek

Vizes rendszerek

A rendszeres műszaki karbantartás nélkülözhetetlen a szökőkutak, párakapuk, ivókutak és egyéb vizes rendszerek esetén. A folyamatos ellenőrzés és üzemeltetés mellett kiemelten lényeges ezeknek az eszközöknek a tisztítása, higiénikus működtetése.

Köztisztasági teendők

Köztisztasági teendők

A klasszikus takarítási és hulladékkezelési feladatokon túl a parkfenntartáshoz és a köztisztasághoz tartozik a felületek fertőtlenítése, a téli síkosságmentesítés, az esetleges törmelékek, sérült közterületi elemek bontásából származó hulladékok elszállítása is.

Egyedi megoldások

Egyedi megoldások

Egyedi igények alapján, megbízóinkkal szorosan együttműködve dolgozunk ki speciális helyszínek és kérések esetén is hatékony parkgondozási és parkfenntartási megoldásokat. Nem ismerünk lehetetlent, ha park-, kert-, illetve közterület fenntartás a feladat!

Galéria

Kapcsolódó referenciák

Rákos-patak környezete – Park kialakítás, környezetrendezés

Rákos-patak környezete – Park kialakítás, környezetrendezés

Aszfaltos kerékpárút építése, térköves sétány kialakítása, gumiburkolatos futópályák létrehozása. Mindezek mellett komplett közvilágítás kiépítése, kutyafuttató, játszótér és fitnesz területek kialakítása, utóbbi kettő gumiburkolattal ellátva.

Pillangó Park – Hat hektáros terület komplex rehabilitációja

Pillangó Park – Hat hektáros terület komplex rehabilitációja

Ezer négyzetméteren biodiverz felület került kialakításra, a meglévő, kiöregedett fák pótlását előkészítve több száz fa lett ültetve, 20 ezer növény elültetésével és annak fenntartásával, automata öntözőrendszerrel gazdagodott a park.

XIV. kerületi Pillangó park parkfenntartási munkálatai

XIV. kerületi Pillangó park parkfenntartási munkálatai

A közel 70 000 m2-en fekvő terület teljes körű parkfenntartási feladatait mi végezzük el önkormányzati megrendelésre.

Debreceni park – teljeskörű parkfelújítás

Debreceni park – teljeskörű parkfelújítás

Nagyszabású parkfelújítási munkálatokat végeztünk a XIII. kerületben 2022 április és augusztus között.

Hírek

Felfrissült a Pillangó park

Felfrissült a Pillangó park

Májusban végeztük a Gyöngyösi utcában található fasor ifjításának és gallyazásának munkálatait, melyet ebben a cikkünkben most részletesen be is mutatunk:Gallyazás és ifjítás szerepe egy fa életében Faápolás a Gyöngyösi utcában Fasor munkálatok közben előforduló...

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakértő kollégáinkat építési és fenntartási munkákra vonatkozó kérdéseivel és árajánlatkérésével, vagy a gondozott területekhez kapcsolódó észrevételeivel.