Parkfenntartás, zöldterület kezelés

Gondoskodunk az élő terekről

A parkok, kertek, zöldfelületek minden évszakban a természet szebbnél szebb árnyalataival színezik újra a városokat, és gondoskodnak az ott élők feltöltődéséről és egészségéről. A parkfenntartás és zöldterület kezelés célja, hogy szépségük és fényük nap, mint nap megújulhasson!

Folyamatosan virágzó kertek, ezerarcú és illatos növények, pompás szökőkutak, elbűvölő sétányok. Szépségük és rendezettségük számtalan szakember folyamatos, összehangolt munkájára és a növények szeretetére épül.

Kertészet szeretettel

Parkfenntartó és zöldterület kezelő kollégáink gondosan és szakszerűen felügyelik és ápolják a rájuk bízott növényeket. A zöldterületek fenntartása során célunk az egészséges, eleven, biodiverz növénytársítások létrehozása a meglévő évelők bevonásával. Ezen felül az egy- és kétnyári növények telepítésekor a vizuális harmónia kialakítása során fontos szempont az adott környezet jellegzetességeinek tematikus kihangsúlyozása is.

Láthatatlan tennivalók

A kertészeti munkán túl számtalan olyan zöldterület kezelési feladat hárul kollégáinkra, amely szinte láthatatlan a park, vagy kert látogatói számára, azonban a működő és rendezett infrastruktúrához nélkülözhetetlen. Az öntözőrendszerek, a parkban található eszközök műszaki és esztétikai karbantartása, szükség szerinti cseréje, a terület tisztaságának biztosítása, a napi hulladékoktól a nagyobb felülettakarításokig, mind olyan parkfenntartói tevékenység, amelyeknek csak a hiánya tűnne fel az odalátogatóknak.

Zöldterület fenntartás előnyei

Professzionálisan gondozott növényvilág

Szaktudás

Tisztaság és karbantartott eszközök

Rendezettség

Ízléses és harmonikus növénytársítások

Esztétikum

Környezetbarát megoldások

Fenntarthatóság

Kompetenciák

Kertészeti munkák

Kertészeti munkák

Szeretettel, szakértelemmel, odafigyelve ápoljuk a ránk bízott zöldterületek növényeit. Az évelők gondozása mellett külön odafigyeléssel választjuk ki a környezetbe illeszkedő egy- és kétnyári dísznövényeket.

Ápolt pázsit

Ápolt pázsit

A park és zöldterület fenntartás alapja, a gondozott pázsit kialakítása a megfelelő öntözőrendszer kiépítésével és a tápanyagban gazdag talajjal kezdődik. Csak ezután következnek a szakszerű, folyamatos nyírási- és kondicionálási feladatok.

Faápolás

Faápolás

Célja a fák egészségének megőrzése, természetes növekedési formájuk elősegítése, és a kártevők, sérülések hatékony kezelése. A metszési, gallyazási munkálatoktól a sebkezelésen át a tápanyag- és vízpótlásig odafigyeléssel gondoskodunk fáinkról.

Parki eszközök

Parki eszközök

A különféle berendezések, padok, szeméttárolók, fitness eszközök folyamatos műszaki és esztétikai karbantartásával, tisztításával biztosítjuk a parkok kényelmes és biztonságos használatát a városlakó közösségek számára.

Utak, sétányok

Utak, sétányok

A kézi takarítás és szemétszedés mellett professzionális berendezéseinkkel tartjuk tisztán a szilárdburkolatú sétányokat. A kavicsos felületek makulátlan állapotáról rendszeres gyommentesítéssel gondoskodunk.

Takarítás

Takarítás

Nem csak a sétányok, parki eszközök és bútorok alapos tisztítása, de a zöldfelületeken elszórt szennyeződések összegyűjtése is rendszeres zöldterület kezelői feladataink közé tartozik. Emellett gondoskodunk a szemét- és kutyapiszok tárolók ürítéséről is.

Vizes rendszerek

Vizes rendszerek

A rendszeres műszaki karbantartás nélkülözhetetlen a szökőkutak, párakapuk, ivókutak és egyéb vizes rendszerek esetén. A folyamatos ellenőrzés és üzemeltetés mellett kiemelten lényeges ezeknek az eszközöknek a tisztítása, higiénikus működtetése.

Köztisztasági teendők

Köztisztasági teendők

A klasszikus takarítási és hulladékkezelési feladatokon túl, a parkfenntartáshoz és a köztisztasághoz tartozik a felületek fertőtlenítése, a téli síkosságmentesítés, az esetleges törmelékek, sérült közterületi elemek bontásából származó hulladékok elszállítása is.

Egyedi megoldások

Egyedi megoldások

Egyedi igények alapján, megbízóinkkal szorosan együttműködve dolgozunk ki speciális helyszínek és kérések esetén is hatékony zöldterület kezelési megoldásokat. Nem ismerünk lehetetlent, ha park-, kert-, illetve közterület fenntartás a feladat!

Zöldterület fenntartás szakmai szemmel

Rengeteg odafigyelés, törődés, szervezés, és sok elhivatott, munkáját szerető szakember szükséges ahhoz, hogy az általunk gondozott zöldterületek folyamatosan a legszebb arcukat mutassák az ott kikapcsolódni vágyóknak. A sokrétű feladatok, a különféle műszaki és egyéb parki elemek, és a változatos növényvilág minden évszakban új kihívásokat adnak. Tapasztalt parkfenntartó kollégáink a legnehezebb időjárási körülmények során is professzionálisan látják el munkájukat.

Kapcsolódó referenciáink

Várkert Bazár – Neoreneszánsz kert és Öntőház udvar visszaállítása

Faludi játszótér – Játszótér, sporteszközök, kutyafuttató és teljeskörű park kialakítás

Rákos-patak környezete – Park kialakítás, környezetrendezés

Pillangó Park – Hat hektáros terület komplex rehabilitációja

Hírek

Logo

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakértő kollégáinkat építési és fenntartási munkákra vonatkozó kérdéseivel és árajánlat kérésével, vagy a gondozott területekhez kapcsolódó észrevételeivel.