Játszótér fenntartás

Biztonságos környezet minden gyermeknek

Minden munkánk során kiemelt szerepet kap természetesen a biztonság, azonban a játszótér fenntartás az a terület, amelynél a szigorú szabályozásokon felül a saját belső protokollunk is extra előírásokkal garantálja a veszélytelen és örömteli játékot.

Tiszta és jól gondozott területek, folyamatosan karbantartott játszótéri elmek, kavicsoktól, üvegcserepektől megtisztított felületek, gyermekbarát növények: a felsorolás szinte végtelen, de mi tökéletességre törekszünk.

Folyamatos gondoskodás

Az általunk kezelt játszóterek elemeinek napi ellenőrzése és karbantartása sokat segít a biztonság megőrzésében, és a játékok élettartamának megnyújtásában. A jogszabályban foglalt ellenőrzési feladatokon túl, a gyermekek védelmében szakembereink a játszótéri eszközök apróbb hibáit azonnal elhárítják. Átláthatóan dokumentáljuk az elvégzett munkákat. Az okosparkok elterjedésével pedig az új technológiai kihívásokra is felkészülhetünk.

Teendők a maximális biztonságért

Sokan nem is gondolják, mennyi plusz feladattal jár a játszótér fenntartás a játékok és más játszótéri elemek ellenőrzésén felül. Egyebek mellett a potenciális kockázatot jelentő fák gallyazása, ágainak vizsgálata, ezáltal az esetleges letörések megelőzése. A dísznövények tudatos telepítése, a mérgező és allergén fajok elkerülésével. A játszótéri eszközök között megbúvó, fertőzésveszélyes kutyapiszok és galambürülék eltávolítása. Rengeteg apró, de fontos teendő a vidám, gondtalan játékért.

Egészséges és felhőtlen szórakozás

Biztonság

Folyamatos karbantartás nap, mint nap

Maximalizmus

Tisztaság és gyakori fertőtlenítés

Rendezettség

Környezetbarát megoldások

Fenntarthatóság

Kompetenciák

Kertészeti munkák

Biztonságos, allergénmentes dísznövényeket helyezünk el játszótereinken, melyek nem tüskések, és főként nem mérgező fajok. A faápolásban fokozottan figyelünk a kidőlés veszélyre, és a kockázatos, instabil ágakra.

Játszótéri elemek

A játszótéri, parki eszközök folyamatos tisztántartása mellett a játékok karbantartása is feladataink közé tartozik. A játszótéri elemek mellett a parki eszközök, és az ütközéscsillapító felületek folyamatos gondozása is kiemelt prioritást kap.

Takarítás

A játékok és egyéb eszközök mellett minden felületet és burkolatot alaposan megtisztítunk és rendszeresen fertőtlenítünk, hogy a legkisebbek is biztonságosan játszhassanak. Emellett gondoskodunk a szemét- és kutyapiszok tárolók ürítéséről is.

Köztisztasági teendők

A klasszikus takarítási és hulladékkezelési feladatokon túl, a köztisztasághoz tartozik a felületek fertőtlenítése, a téli síkosságmentesítés, az esetleges törmelékek, sérült közterületi elemek bontásából származó hulladékok elszállítása is.

Egyedi megoldások

Egyedi igények alapján, megbízóinkkal szorosan együttműködve dolgozunk ki speciális helyszínek és kérések esetén is hatékony megoldásokat. Nem ismerünk lehetetlent, ha játszótér fenntartás a feladat!

Játszótér fenntartás szakmai szemmel

A játszótér fenntartás során a kertészeti, takarítási és karbantartási feladatok komplex és nagyon jól szervezett, folyamatos megoldása szükséges ahhoz, hogy a maximális biztonságot garantálni tudjuk megrendelőinknek. Kollégáink ezeknél a munkáknál kiemelt figyelemmel, a professzionális szakmai nézőpontok mellett az aggódó szülők szemszögéből is megvizsgálják, majd elhárítják az összes potenciális veszélyforrást.

Kapcsolódó hírek

Vizafogó Park – Budapest új, fenntartható oázisa

Vizafogó Park – Budapest új, fenntartható oázisa

Közel egy hektáros területen alakít ki az elkövetkező hónapokban modern ökoparkot a Klímabarát Díjas XIII. Kerületi Önkormányzat, a beruházás megvalósításában társaságunk is aktívan közreműködik. A klímavédelem és fenntarthatóság jegyében megtervezett közpark az Árpád híd szomszédságában, az...

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakértő kollégáinkat építési és fenntartási munkákra vonatkozó kérdéseivel és árajánlatkérésével, vagy a gondozott területekhez kapcsolódó észrevételeivel.