Játszótér fenntartás

Biztonságos környezet minden gyermeknek

Bár minden munkánk során kiemelt szerepet kap a biztonság, a játszótér fenntartás az a terület, amelynél a szigorú szabályozásokon felül a saját belső protokollunk is extra előírásokkal garantálja a veszélytelen és örömteli játékot.

Tiszta és jól gondozott területek, folyamatosan karbantartott játékok, kavicsoktól, üvegcserepektől megtisztított felületek, gyermekbarát növények… A felsorolás szinte végtelen, de mi megcélozzuk a tökéletességet.

Folyamatos gondoskodás

Az általunk kezelt játszóterek eszközeinek napi ellenőrzése sokat segít a biztonság, és a játékok hosszabb élettartamának megőrzésében. A jogszabályban foglalt ellenőrzési feladatokon túl, a játszótér és a gyermekek védelmében szakembereink az eszközök apróbb hibáit azonnal elhárítják. Átláthatóan dokumentáljuk az elvégzett munkákat. Az okosparkok elterjedésével pedig hamarosan az új technológiai kihívásokra is felkészülhetünk.

Teendők a maximális biztonságért

Sokan nem is gondolják, mennyi plusz feladattal jár a játszótér fenntartás a játékok ellenőrzésén felül. Egyebek mellett a potenciális kockázatot jelentő fák gallyazása, ágainak vizsgálata, az esetleges letörések megelőzésére. A dísznövények tudatos telepítése, a mérgező és allergén fajok elkerülésével. A játékok között megbúvó, fertőzésveszélyes kutyapiszok és galambürülék eltávolítása. Rengeteg apró, de fontos teendő a vidám, gondtalan játékért.

Játszótér fenntartás előnyei

Egészséges és felhőtlen szórakozás

Biztonság

Folyamatos karbantartás nap, mint nap

Maximalizmus

Tisztaság és gyakori fertőtlenítés

Rendezettség

Környezetbarát megoldások

Fenntarthatóság

Kompetenciák

Kertészeti munkák

Kertészeti munkák

Biztonságos, allergénmentes dísznövényeket helyezünk el játszótereinken, melyek nem tüskések, és főként nem mérgező fajok. A faápolásban fokozottan figyelünk a kidőlés veszélyre, és a kockázatos, instabil ágakra.

Játszótéri, parki eszközök

Játszótéri, parki eszközök

Az eszközök folyamatos tisztántartása mellett a játékok karbantartása is feladataink közé tartozik. A játékok mellett a parki eszközök, és az ütközéscsillapító felületek folyamatos gondozása is kiemelt prioritást kap.

Takarítás

Takarítás

A játékok és egyéb eszközök mellett minden felületet és burkolatot alaposan megtisztítunk és rendszeresen fertőtlenítünk, hogy a legkisebbek is biztonságosan játszhassanak. Emellett gondoskodunk a szemét- és kutyapiszok tárolók ürítéséről is.

Köztisztasági teendők

Köztisztasági teendők

A klasszikus takarítási és hulladékkezelési feladatokon túl, a köztisztasághoz tartozik a felületek fertőtlenítése, a téli síkosságmentesítés, az esetleges törmelékek, sérült közterületi elemek bontásából származó hulladékok elszállítása is.

Egyedi megoldások

Egyedi megoldások

Egyedi igények alapján, megbízóinkkal szorosan együttműködve dolgozunk ki speciális helyszínek és kérések esetén is hatékony megoldásokat. Nem ismerünk lehetetlent, ha játszótér fenntartás a feladat!

Játszótér fenntartás szakmai szemmel

A játszótér fenntartás során a kertészeti, takarítási és karbantartási feladatok komplex és nagyon jól szervezett, folyamatos megoldása szükséges ahhoz, hogy a maximális biztonságot garantálni tudjuk megrendelőinknek. Kollégáink ezeknél a munkáknál kiemelt figyelemmel, a professzionális szakmai nézőpontok mellett az aggódó szülők szemszögéből is megvizsgálják, majd elhárítják az összes potenciális veszélyforrást.

Kapcsolódó referenciáink

Faludi játszótér – Játszótér, sporteszközök, kutyafuttató és teljeskörű park kialakítás

Pillangó Park – Hat hektáros terület komplex rehabilitációja

Népfürdő utcai udvarok felújítása – Játszóterek, nívós parkok kialakítása a korábbi leromlott környezet felújításával

Kassák lakótelep – komplex megújítási projekt

Hírek

Logo

Kapcsolat

Keresse bizalommal szakértő kollégáinkat építési és fenntartási munkákra vonatkozó kérdéseivel és árajánlat kérésével, vagy a gondozott területekhez kapcsolódó észrevételeivel.