A szolgáltatásaink minőségének folyamatos fejlesztése és a legújabb szakmai ismeretek alkalmazása érdekében elkötelezetten törekszünk szakmai fejlődésünk folyamatos előmozdítására. E törekvésünk keretében cégünk részt vett a Magyar Kertészeti és Zöldterület-kezelő Szakemberek (MAKEOSZ) 2024-es szakmai konferenciáján, hallgatóként és kiállítóként egyaránt. Az eseményen Boncz András, a fasori üzletágunk vezetője előadást tartott a QTA szoftver szenzoros használatáról. A szoftver tartalmi elemei cégünk és az ExeLounge Kft. közös fejlesztésén, tervezésén alapszik, amely számunkra már a mindennapi alapot jelenti parkfenntartási munkáink során. Ez jelentős mértékben hozzájárul a hatékonyságunkhoz. Emellett Kövessi Gusztáv, az ExeLounge Kft. társalapítója is előadást tartott arról, hogy a Városligetben és a Főkertnél milyen együttműködésben indult el a kataszteri adatokra alapozott üzemeltetéstámogatás a QTA szoftver segítségével.

Miért fontosak a MAKEOSZ szakmai napok?

A MAKEOSZ szakmai napok fontos szerepet töltenek be, hiszen 2010 óta minden évben lehetőséget adnak a kertépítő és zöldterület-kezelő szakembereknek a találkozásra. Ezek a rendezvények kiváló alkalmak a szakmai kapcsolatok kiépítésére és a szaktudás frissítésére. Az idei eseményen is rengeteg új tudással és kutatási eredménnyel gazdagodtunk.

Az előadásban Boncz András bemutatta a közterületi üzemeltetési rendszer szenzorainak használatát és értékelését, hangsúlyozva ezek praktikus előnyeit. Ez az innovatív megközelítés még hatékonyabbá teszi a gondozott közterületek fenntartását.

A MAKEOSZ rendezvény résztvevői

A rendezvény résztvevői

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy rendszerünk több helyszínen, köztük a Városliget területén és a Főkert, azaz BKM Nonprofit Zrt. is, már sikeresen igazolta előnyeit, elősegítve ezzel a munkafolyamatok hatékonyságának növelését.

Tapasztalatok a térinformatikai rendszerünkről

Nagy megelégedéssel tapasztaljuk, hogy egyre többen ismerték fel és használják a QTA rendszert. Ez megerősítést ad nekünk abban a meggyőződésben, hogy a digitalizált parkgazdálkodás a jövő egyik kulcsfontosságú megoldása lesz. Ezek a pozitív visszajelzések elengedhetetlenek további fejlesztéseink irányának meghatározásában, amelyekkel ügyfeleink megelégedettségét és munkánk hatékonyságát kívánjuk tovább növelni.