Szeptember 14-17 között megrendezett GaLaBau expón 12 csarnokban, több mint 1.100 cég vett részt bemutatkozó termékeikkel, legújabb technikai újításaival, így legalább 30.000 eszköz és munkagép került bemutatásra.

Innováció a fejlődésért

A Parkfenntartó Kft-nél mindig is előtérben volt, hogy a kertész szakma legújabb technikai újításaival még hatékonyabbá tegyük a közterület fenntartási folyamatainkat. A két évente Nürnbergben megrendezett GaLaBau kiállítás kiváló alkalom erre, ezért partner cégünkkel a DeerGarden-nel ellátogattunk Németországba.

A 2020-as évektől elvárhatóan a digitalizált, önjáró és elektromos meghajtású eszközök, valamint ezek további fejlesztése álltak a középpontban. A vadonatúj megoldások megtalálhatóak voltak a kertészeti termékek minden területén.

Vadonatúj termékek a Vermeer standján

Vadonatúj termékek a Vermeer standján

 

Sok ezer megtett lépés eredményeképp sikerült az egész kiállítást végignézni és az összes standnál megismerni az új termékeket. Ennek köszönhetően olyan megoldásokkal találkoztunk, melyek a jövőben nagyban segíthetik munkánkat, hogy azt továbbra is hatékony végezhessük.

Látogassanak el Önök is 2024-ben, hogy megismerjék a kertészet jövőjét.