Az utóbbi években számos területet tartottunk karban a XIII. kerületben. Közparkok és játszóterek fenntartási munkái mellet az Újpesti rakparton található fasort is rehabilitáltuk. Legújabb megbízásunk keretében a Csángó lakótelep megújítására került sor.

Új megbízás a Csángó lakótelepen

A XIII. kerületi közszolgáltató megbízásából a Csángó lakótelep négy részét érintő munka vette kezdetét 2021 novemberében. A munkálatok a Lehel utca – Csángó utca – Tüzér utca – Hun utca tömböket érintik. A rehabilitáció legfőbb célja a házak közötti terület füvesítése és növényültetése. 15-20 fő folyamatos munkavégzése garantálta a gördülékeny haladást, így az érintett területekből három valósult meg január 31-ig.

Újonnan kialakított biztonságos és esztétikus játszótér

Újonnan kialakított biztonságos és esztétikus játszótér

A házak közötti kutyafuttató is megújul

A megrendelésben két házak közötti terület, a Lehel utca mentén lévő kutyafuttató felújítása és egy játszóteres terület kialakítása szerepelt. A játszótér kialakítására az idei évben kerül sor.

A 2021-es évben összesen 750 m² térkő és gyeprács burkolat került lerakásra. Emellett 240 m² műfű szőnyeget fektettünk le a kutyafuttató területére. Az új Hags kutyajátékok mellett a gazdik részére 13 db pad, 11 db ülőke, 2 db VPI látszóbeton pad és 14 db szemetes is kihelyezésre került.

Funkcionális berendezési eszközök a lakótelep területét

Funkcionális berendezési eszközök a lakótelep területét

Ami még hátra van

Az idei évben 450 m új vízvezeték, 2 db vízóraakna illetve automata öntözőrendszer beüzemelésére is sor kerül. Csepegtetőt építünk be a 3500 m² gyep és 1100 m² ágyás gondozása érdekében.

Az megrendeléshez már a 2021-es évben előre elültettünk 2600 db cserjét, 2100 db évelőt és 22 db fát is.

Növények ültetésével színesítjük a Csángó lakótelepet

Növények ültetésével színesítjük a Csángó lakótelepet

Park rehabilitáció a Parkfenntartónál

A Parkfenntartónál célunk, hogy egy park vagy közterület rehabilitálását követően olyan zöld teret adhassunk át a megrendelőnek, amely mind a lakosság, mind pedig az üzemeltető számra kellemes és jól funkcionáló életteret biztosít.

Kapcsolódó szolgáltatásunk: parképítés

Kapcsolódó szolgáltatások