Újlipótváros legnépszerűbb utcája, a számtalan kávézónak, cukrászdának, és a hatalmas fákkal árnyékolt teraszoknak otthont adó Pozsonyi út. A környék az elmúlt évek során többször megújult, az ott élők és az odalátogatók örömére.

Évről-évre fejlődik, és szépül a Pozsonyi út

Évről-évre fejlődik, és szépül a Pozsonyi út

 

A XIII. Kerületi Önkormányzat részére évek óta végzünk – többek között – általános közterület fenntartó feladatokat is, az aktuális megbízás azonban túlmutatott mindennapi fenntartói tevékenységeinken. A nagyszabású parképítési feladatok mellett gyakran kapunk felkérést kisebb részfeladatok elvégzésére is, amelyeket ugyanolyan elhivatottsággal és szakmai hozzáértéssel valósítunk meg.

Egységes arculat a Pozsonyi út zöldfelületein

Egységes arculat a Pozsonyi út zöldfelületein

Egyedi gyártású kerítéselemek

Műhelyünkben két hónapos gyártási folyamat eredményeként készültek el a teljesen egyedi, speciálisan a megrendelői igényekre szabott fa kerítéselemek. Szakipari megbízásaink során mindig figyelünk arra, hogy a környezetbe tökéletesen illeszkedő, harmonikus, esztétikus és tartós tárgyakat készítsünk, melyek hosszú éveken át szolgálhatják a közösséget.

Ehhez hasonló, egyedi specifikáció alapján megtervezett és kivitelezett szakipari feladatok esetén kérjen kollégáinktól személyre szabott ajánlatot ITT.

Szakszerű telepítés

A meglévő zöldfelületek új, egységes védelmet kaptak a minőségi és környezetbarát kerítéselemek telepítésével. Célunk a könnyen kezelhető, javítható, hosszú élettartamú eszközökkel a fák, növények megóvása, és emellett a zöldfelület fenntartó munkálatok megkönnyítése a forgalmas belvárosi környezetben.

Hosszú élettartamú, esztétikus, környezetbarát védelem a zöldnövényeknek

Hosszú élettartamú, esztétikus, környezetbarát védelem a zöldnövényeknek

További XIII. kerületi referenciáink

Számtalan izgalmas projektet végeztünk az elmúlt években a XIII. Kerületi Önkormányzat megbízásából, a parképítéstől a felújításokon át a fenntartói feladatokig. Tekintse meg további munkáinkat a teljesség igénye nélkül ITT és ITT.